Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Reparatii acoperisuri industriale

Efectuam reparatii la orice tip de acoperisuri/terase cu suprafete industriale, oferim servicii si mentenanta, este foarte important ca atunci cand apar probleme la acoperis sa contractati o firma care să se ocupe de posibilele probleme ce pot aparea. Nu lasati totul la voia naturi deoarece apa poate produce pagube materiale foarte importante companiei dvs.

Acest serviciu se adreseaza doar Societailor Comerciale și Institutiilor publice care dețin clădiri cu suprafete industriale de la 1000 la 20000 mp cum ar fi: magazine, centre comerciale, hale producție, hale depozitare, silozuri și sau alte tipuri de clădiri.
Oferim aceste servicii la acoperișurile de tip terasa, dar și tip sarpanta totul este pe baza de contract cu posibilitate de abonament anual sau lunar sau cu plata la fiecare interventie.

Este foarte important ca atunci cand lucrarea nu mai este in garantie, chiar daca nu aveti inca probleme cu infiltratiile de apa, ganditi-va ca daca acoperisul a iesit din garantie inseamna ca si materialele folosite sunt in aceiasi situatie, orice material care a iesit din garantie necesita o revizie pentru a afla in ce stare se afla.
Cere oferta de preț prin formularul de contact sau adresa de e-mail și o veți primi în maxim 24 ore.

NOTA: nu voi răspunde cererilor de oferta care nu contin date de contact valabile sau incomplete si incorecte

« 2 de 15 »