Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Membrane pentru acoperisuri

Membranele pentru acoperis si sistemul de hidroizolare sunt destinate pentru formarea membranelor pentru acoperisuri de toate tipurile la cladiri cu acoperis drept sau inclinat, pentru constructii publice, administrative, locative, agricole, sportive etc.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Hidroizolarea subsolului.

Membranele pentru acoperis sunt solutii constructive pentru acoperisuri lin inclinate sau plate, adica pentru acele acoperisuri in una sau doua ape, aerisite sau nearesitie, cu strat termic de izolare atat dedesubtul cat si deasupra invelitorii. De asemenea sunt destinate si pentru acoperisuri necirculabile, carosabile sau cu rambleuri de piatra sparta si pamant. Sunt potrivite si pentru acoperisurile cu gradini si sisteme de irigare.

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii pe baza de bitum modificat, care au armaturi din fibra de sticla si poliester si care sunt produse cu diverse finisaje in partea superioara. Sunt utilizate pentru prevenirea infiltrarii apei in elementele de constructie, terase, fundatii, tunelur, ajuta la refacerea hidroizolatiilor la terasele cladirilor vechi, realizeaza hidroizolatii pentru terasele noi necirculabile sau circulabile.

Inainte de a cumpara membrane bituminoase trebuie sa aveti in vedere complexitatea lucrarilor care urmeaza sa se execute, pentru a alege membrane potrivite din punct de vedere al raportului calitate pret.

Pentru montaj aveti nevoie de arzator cu furtun si cu regulator de presiune, butelii cu gaz propan sau butan, unelte de taiere pentru decuparea materialului, unelte de presare, manusi de protectie si  incaltaminte corespunzatoare.

Pentru o mai buna aderenta recomandam tratarea suprafetei suport cu amorsa bituminoasa.