Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Membrana hidroizolatie sau membrana hidroizolatoare

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii pe baza de bitum modificat si aditivat cu polimeri elasto-plastomeri, cu o armatura din fibra de sticla sau poliester si sunt fabricate cu diferite finisaje la partea superioara (ardezie minerala, nisip, TNT, folie de aluminiu, etc).

Cititi si despre acoperisuri si terase.

Membrana hidroizolatie sau membrana hidroizolatoare

Membranele sau structurile hidroizolante autoprotejate sunt membrane cu protectie cu materiale minerale, folii sau pelicule aplicate in procesul de fabricatie pe fata superioara a membranelor hidroizolante sau materialele hidroizolante rezistente la factorii de mediu prin natura amestecului din care sunt facute.

Cititi mai multe despre membrane hidroizolatoare, cum alegem membranele hidroizolatoare si despre membranele de tip folie.

Membrane hidroizolatoare este un termen generic care defineste totalitatea materialelor hidroizolante sub forma de foi ambalate in suluri. La utilizarea membranelor pentru hidroizolatii se tine cont de rezistenta la sfasiere, stabilitatea dimensionala, delaminarea, aderenta autoproiectiei, etanseitatea imbinarilor, rezistenta la tractiune, forta de aderenta la suport, adezivitatea, uscarea, vascozitatea, omogeneitatea si stabilitatea la depozitare, combustibilitatea, inflamabilitatea.

Membranele se utilizeaza pentru prevenirea infitratiilor in cadrul elementelor de constructie, terase, acoperisuri, fundatii, subsoluri si tuneluri, refacerea hidroizolatiilor la cladirile vechi, realizarea de hidroizolatii la terase noi necirculabile sau circulabile.