Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Lucrari de hidroizolatii industriale

Executam sisteme profesionale de hidroizolatii terase, blocuri, fundatii, izolatii termice si termohidroizolatii, utilizand cele mai noi tehnologii si materiale pentru hidroizolatii.

Cititi si despre membrana hidroizolatoare.

Firma noastra are ca obiect de activitate hidroizolatiile fiind specializata in integrarea de solutii de izolare cu panta sau in terasa, hidroizolatii industriale, reparatii fisuri, etc.

Lucrari de hidroizolatii industriale

Experienta din cadrul ativitatii ne recomanda spacialisti in lucrari de hidroizolatii.

Lucrarile de hidroizolatii se pot face in diferite moduri si se va tine cont de specificul si aspectul cladirii, de necesitatea unei eventuale renovari si de gradul de degradare al acesteia.

In ceea ce priveste constructiile noi va putem spune ca pentru acestea se utilizeaza membrane bituminoase care urmeaza sa se aplice in mai multe straturi, impreuna cu termoizolatii de cele mai multe ori.

Hidroizolatiile industriale si comerciale se bazeaza in special pe membranele hidroizolatoare din bitum si diverse alte substante care impreuna cu acestea asigura o protectie eficienta a cladirii. Astfel vor fi aplicate unul sau mai multe straturi de membrane bituminoase impreuna cu diferiti silicati si poliuretani care pot actiona ca o bariera impotriva apei si factorilor care duc la distrugerea betonului.