Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Hidroizolatii hale industriale preturi

Hidroizolatiile pentru hale industriale sunt structuri etanse ce nu permit infiltratiile de apa. O hidroizolatie asigura cladirii o durata mai mare de viata pentru ca sunt eliminati factori care duc la deteriorarea acesteia, fiind impermeabila nu permite ca structura cladirii sa fie afectata de actiunea apei.

Cititi si despre hidroizolatii terase preturi.

Hidroizolatii hale industriale preturi

Orice hala industriala si comerciala are nevoie de o hidroizolatie facuta bine, pentru ca betonul trebuie sa fie protejatsi cladirea sa sa aiba durata de viata mai lunga, iar produsele si materialele trebuie sa se pasteze in conditii cat mai bune.

Hidroizolatiile pentru hale industriale si comerciale se bazeaza in special pe membrane hidroizolatoare din bitum si diferite substante care asigura protectia eficienta a cladirii.

Se vor aplica unul sau mai multe straturi unul sau mai multe straturi de membrane bituminoase impreuna cu diferiti silicati si poliuretani, care pot actiona ca bariera impotriva apei si a factorilor ce duc la macinarea structurii din beton.

Lucrarile de aplicare a hidroizolatiilor se pot realiza in mai multe moduri si se va tine cont de aspectul si specificul cladirii, daca necesita sau nu renovare, se va tine cont de gradul de degradare al acesteia. In ceea ce priveste constructiile noi, pentru acestea se utilizeaza in general membrane bituminoase ce urmeaza sa fie aplicate in mai multe straturi impreuna cu lucrari de termoizolatie in majoritatea cazurilor.