Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Hidroizolatii cu membrane groase

Hidroizolatiile cu membrane groase sunt cel mai raspandit tip de hidroizolatii. Membranele groase sunt materiale care nu se descompun, sunt fabricate dintr-un materiale din bitum oxidat sau modificat cu plastomer, avand un strat portant cu fibra din sticla. Datorita proprietatilor facvorabile ale materialului, cu efect de modificare, membranele din bitum se pot utiliza, comparativ cu membranele oxidate, in domenii largi de temperatura, fiind recomandate pentru lucrari efectuate vara.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Hidroizolarea subsolului.

Pe suprafata superioara a membranelor se afla nisip sau folie OE, la fel si pe suprafata inferioara, care functioneaza pe post de strat despartitor care impiedica lipirea membranelor. Lipirea si calitatea hidrofuga a membranelor garanteaza sudarea prin topire la flacara a intregii suprafete si a zonelor de eclisare. Comparativ cu membranele traditionale subtiri, lipite din bitum, la aceste produse bitumul pentru lipire ajunge in cursul fabricatiei pe un strat cu rol de suport si prin urmare daca este montat profesionist, se va asigura conexiunea uniforma si rezultatul va fi o structura omogena a straturilor, usurand munca constructorului.

Membranele groase se pot utiliza pe suport ce apartine grupei de supunere la sarcina moderata si la stres termic moderat, pe suporti stabili, pereti care tin socluri, pereti de pivnite, socluri de beton si pereti despartitori, Se pot utiliza totodata si pe acoperisuri plate necirculabile.