Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Hidroizolatii cu membrana PVC

Membranele din PVC au o serie de avantaje precum: rezistenta mare a intemperii si la iradierea permanenta cu UV, rezistenta ridicata la imbatranire, rezistenta buna la grindina. Rezistenta la actiunea factorilor de mediu normali, rezistenta ridicata la actiunea factorilor de mediu obisnuiti, rezistenta ridicata la solicitari mecanice, rezistenta la intindere, o buna flexibilitate la temperaturi scazute.

Cititi si despre hidroizolatii hale.

Hidroizolatii cu membrana PVC

Gratie compozitiei chimice, membranele PVC au o buna rezistenta la razele ultraviolete, la ozon si la socurile termice.

Pentru mai multe informatii accesati paginile protectia impotriva umezelii, ce sunt membranele si despre hidroizolatii.

Deoarece nu contin plastifianti sau agenti de rezistenta la fac, caracteristicile lor raman bune si neschimbate avand o durata de viata exceptionala.

Membranele PVC nu necesita intretinere. Aceasta caracteristica, asociata unei longevitati exceptionale a materialului precum si costurile la instalare care sunt competitive, confera sistemului o particularitate interesanta, buna de luat in calcul, pentru o investitie pe termen lung.

Membranele PVC sunt materiale cu un impact limitat asupra mediului in timpul fabricarii, montarii si utilizarii.

Utilizarea membranelor PVC in etanseizarea teraselor si acoperisurilor plane se datoreaza aptitudinilor acesteia de a raspunde criteriilor de performanta cerute de standardele constrctiei moderne. Membranele PVC ofera combinatia unica de caracteristici si avantaje demonstrate peste tot in lume.