Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Hidroizolatii blocuri

În proportie de 95% din acoperișurile tip terasa la blocuri sunt acoperite cu membrana bituminoasa cu ardezie, reprezentant cea ma ieftină soluție și cea mai buna, este ușor de intretinut și întotdeauna se aplica încă un strat peste cel exsistent după expirarea garantiei anterioare.

Nota: Sa nu va așteptați ca aplicand membrana bituminoasa peste suprafața partiala a unei sacri de bloc (pe un apartamnet sau doua) sa rezolvati problemele de infiltratii, este o practica total greșită și inutilă indiferent de tipul materialului folosit.

Membrana bituminoasa ca și alte tipuri de materiale se aplica pe întreaga suprafața a lucrarii și nu partial, un profesionist nu recomanda o astfel de lucrare partiala findca știe ca va avea probleme imediate la lucrarea executata în acest fel, datorită acestor practici mulți dintre voi au probleme cu infilitratiile chiar din primi ani de la executia unei astfel de lucrarii.

Binenteles ca și materiale pe care le folosești au un factor important în executia lucrarii, dar trebuie sa ținem cont și de greșeala Asociatiilor de Proprietari care în mare parte aleg ofertantul cu prețul cel mai mic, prețul cel mai mic nu însemna și materiale cu preturi mari nu?

Asociatiile de Proprietari beneficieaza de preturi mici la suprafete mai mari de 500mp și posibilitate de plata pana în 6 rate lunare.

Cere oferta de preț prin formularul de contact sau adresa de e-mail și o veți primi în maxim 24 ore.

NOTA: nu voi răspunde cererilor de oferta care nu contin date de contact valabile sau incomplete si incorecte

« 2 de 2 »