Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Fisuri hidroizolatii industriale

Membrana PVCPentru reparatii si fisuri se utilizeaza pasta hidroizolanta impermeabila, cu elasticitate ridicata pentru interior si exterior. Aceasta pasta este folosita la izolarea imbinarilor si a infiltratiilor de apa, la repararea golurilor sau fisurilor si la suprapunerea membranelor pe acoperisuri, placi pentru placarea acoperisului, tabulaturi de drenaj, laminatoare pentru cupole, terase, balcoane.

Cititi mai multe despre hidroizolarea  fundatiei.

Fisuri hidroizolatii industriale

Etanseaza perfect si permanent crapaturile si zonele critice cu latime de pana la 10 mm si adera pe majoritatea materialelor de constructie uzuale: fibrociment, membrane bituminoase, beton, metal, lemn netratat, sticla, spuma poliuretanica, polistiren etc.

Nu este recomandata aplicarea pe ploaie.

Pentru etansarea fisurilor care prezinta infiltratii de apa cu sau fara presiune sa va utiliza rasina poliuretanica si pentru oprirea imediata a infiltratiilor sub presiune se va utiliza rasina expandabila.

Pentru lucrari de consolidare se pot utiliza rasini epoxidice. Ambele materiale sunt aplicate cu pompa de injectare monobloc de inalta presiune.

Aparitia fisurilor poate avea mai multe cauze: exploatarea necorespunzatoare a structurii, variatiile de temperatura inghet dezghet, compactarea necorespunzatoare a pernei de balast, turnarea si finisarea defectuoase.

Cauzele pot fi prevenite aplicand sisteme speciale de protectie care maresc rezistenta mecanica, chimica si la abraziune a betonului facandu-l impermeabil.

Pentru a injecta fisurile care apar in elementele de beton ale constuctiilor in vederea consolidarii sau etansarii se pot folosi rasini, la fel si pentru zonele aparute in elementele de beton.