Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Hidroizolarea fundatiei

HidroizolatieProcesul de hidroizolare a casei, indiferent daca are sau nu subsol, este una din cele mai importante etape in constructia casei, transformand-o intr-o locuinta sanatoasa si sigura. Daca o cladire nu este bine hidroizolata la baza, apa care se infiltreaza prin zidurile subsolurilor se ridica prin capilaritate si duce la deteriorari, instalarea igrasiei si aparitia mucegaiului (cu consecinte grave asupra celor care locuiesc in spatiul respectiv).

Cititi si despre hidroizolatie bloc.

Hidroizolarea fundatiei

Inceperea lucrarilor de executie a fundatiilor este recomandata imediat dupa executarea terasamenetelor pentru a nu fi afectate conditiile climatice si pentru a se realiza conforma normativelor existente ce se stabilesc.

In urma operatiilor de curatare si pregatirea straturilor suport pentru hidroizolatii se amorseaza suprafata cu produsul recomandat tipului de hidroizolatie folosit, se aplica stratul de hidroizolatie sub forma de membrana, ciment impermeabil, cauciuc lichid, etc si apoi urmeaza protectia hidroizolatiei selectate.

In vederea alegerii materialului de hidroizolatie se recomanda clientului sa se adreseze unui specialist precum si firmei care comercializeaza materiale de acest fel. In prezent sunt disponibile sisteme de hidroetansare de mai multe tipuri, printre care membranele bituminoase, membranele din PVC, polipropilena, polietilena, cauciucul, cimentul si pasta aplicabila.

Produsele lichide pe baza de polimeri poliuretanici, acrilici, care polimerizeaza dupa aplicarea in contact cu aerul realizand o pelicula etansa, omogena, flexibila, foarte aderenta la suport.