Sedii
Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca

Firme hidroizolatii

Hidroizolatiile se executa la constructiile noi si pentru a renova hidroizolatia de la constructiile vechi.

Aceste lucrari pot fi executate in mai multe variante, in functie de specificul fiecarei lucrari. Pentru constructiile noi se utilizeaza sisteme de hidroizolatii pe baza de membrane bituminoase in 3 sau 4 straturi, uneori impreuna cu lucrarile de temoizolatii, si in cazul renovarii hidroizolatiilor vechi, cele mai utilizate sisteme de hidroizolatii sunt cele intr-un strat de membrana si in doua straturi.

Cititi mai multe fisuri hidroizolatii.

Firme hidroizolatii

Membranele bituminoase aditivate, au insertii de fibra poliesterica sau fibra de sticla.

Este important sa nu confundati bitumul oxidat cu bitumul modificat. Atunci cand alegeti o firma de hidroizolatii acordati atentie materialelor utilizate si caracteristicilor tehnice ale acestora.

Bitumul nemodificat este foarte sensibil la modificarile de temepratura, imbatraneste mai repede si isi pierde mai usor caracteristicile atunci cand este expus la caldura si la raze ultraviolete.

Membranele aditivate sunt materiale compozite ce rezulta din combinarea a doua elemente de baza: mixtura bituminoasa su suportul.

Cele doua componente conlucreaza foarte bine, iar bitumul ofera puterea de a impermeabiliza in timp ce armatura asigura repartizarea uniforma a sarcinilor de incarcare si rezistenta mecanica superioara.

Polimerul optim trebuie sa fie compatibil cu bitumul pentru a evita separarea compusilor si pentru a obtine o mixtura omogena.